Endast loggan symbolen


Energi & Inspirationskort
Naturen är min största energikälla. Ofta har jag med mig kameran för att fånga det vackra som finns i vår natur. Då jag även är en filosofisk själ som gillar att uttrycka mig skriftligt så växte tanken fram att kombinera dessa två delar. Resultatet blev min Energi & Inspirationskortlek - "Energikällan" och "Naturens Språk".

Kortlekarna består av 78 st unika kort med 78 olika budskap och bilder.

Energikällan och Naturens Språk kan användas som daglig vägledning genom att dra ett kort varje dag. Du kan skapa din egna känsla eller tolkning utifrån bilderna. Den kan också användas som samtalsgrund vid familje-, släkt- eller kompismiddagen.


Se några omdömen längst ner på sidan.


Jag hoppas av hela mitt hjärta att du med "Energikällan" och "Naturens Språk" ska känna att du får en postiv upplevelse varje gång du använder dom.                                
                                                                    Maria

"Jag drar ett kort varje dag och får precis vad jag behöver. Tröst, inspiration, motivation eller något annat. Sedan tar jag med mig de orden under dagen. Underbart!"
Susanna Utbult, Nordic School of Feng Shui

"Den är så fin och har låtit några kunder dra ett kort efter Healing och privat sittning och kortet har vistat på samma budskap som framkommit innan, så dom är Gudomliga."
Katrina Nykvist, Andligt Ljus

"Jättefina bilder och tänkvärda texter till."
Susanne Lindstrand

"Den är verkligen vacker och levande genom naturbilderna Maria vill förmedla till oss och en underbar text till varje kort som hjälper till med vägledningen."
Stina Engvall, bloggare "Stinas resa"

"Helt underbara bilder och texter, sprider glädje och tacksamhet i min grupp. Tack för snabb leverans och trevligt bemötande."
Ing-Marie Klang

"Till alla som älskar naturen kan jag varmt rekommendera denna. Fantastiska bilder och fantastiskt tänkvärda texter.
Jag bara älskar min"

Ingela Jennerheim

"Tack för en bra kortlek med fina bilder som ger inspiration och glädje i vardagen."
Anonym


"Älskar verkligen dessa fina kort vad de stärker ens själ ❤️ tack för att du gjorde dessa Maria Sjöberg alla borde äga en sån här lek för att stärka sin egen självkänsla"
Maria Nilsson 

"Nu har jag använt Naturens Språk korten i drygt en månad och är mer än nöjd! Jag bara älskar hur korten talar till mig både bild- och textmässigt. Det ger mig något att reflektera över under dagens lopp och vara tacksam för när kvällen kommer. Stort tack för alla vackra bilder och vägledande texter och för det jobb du lagt ner på korten, tycker du är värd all beröm."
Titti Knutsson