Endast loggan symbolen


Energi & Inspirationskort
Naturen är min största energikälla. Ofta har jag med mig kameran för att fånga det vackra som finns i vår natur. Då jag även är en filosofisk själ som gillar att uttrycka mig skriftligt så växte tanken fram att kombinera dessa två delar. Resultatet blev min Energi & Inspirationskortlek - "Energikällan"

Kortleken består av 78 st unika kort med 78 olika budskap och bilder.

Energikällan kan användas som daglig vägledning genom att dra ett kort varje dag. Du kan skapa din egna känsla eller tolkning utifrån bilderna. Den kan också användas som samtalsgrund vid familje-, släkt- eller kompismiddagen.


Jag hoppas av hela mitt hjärta att du med "Energikällan" ska känna att du får en postiv upplevelse varje gång du använder den.                                
                                                                    Maria

"Jag drar ett kort varje dag och får precis vad jag behöver. Tröst, inspiration, motivation eller något annat. Sedan tar jag med mig de orden under dagen. Underbart!"
Susanna Utbult, Nordic School of Feng Shui

"Den är så fin och har låtit några kunder dra ett kort efter Healing och privat sittning och kortet har vistat på samma budskap som framkommit innan, så dom är Gudomliga."
Katrina Nykvist, Andligt Ljus

"Jättefina bilder och tänkvärda texter till."
Susanne Lindstrand

"Den är verkligen vacker och levande genom naturbilderna Maria vill förmedla till oss och en underbar text till varje kort som hjälper till med vägledningen."
Stina Engvall, bloggare "Stinas resa"

"Helt underbara bilder och texter, sprider glädje och tacksamhet i min grupp. Tack för snabb leverans och trevligt bemötande."
Ing-Marie Klang

"Till alla som älskar naturen kan jag varmt rekommendera denna. Fantastiska bilder och fantastiskt tänkvärda texter.
Jag bara älskar min"

Ingela Jennerheim

"Tack för en bra kortlek med fina bilder som ger inspiration och glädje i vardagen."
Anonym