Endast loggan symbolen

Kurs: "Stärk och utveckla din intution med Tarot." 
En kurs för dig som vill lära dig mer om hur en tarotlek är uppbyggd samt träna och lita på din intuition för att kunna vägleda främst dig själv i olika situationer.

Tarottolkning består av en "fakta-del" av kortens betydelse men det viktigaste verktyget är du och din intuition/känslor/bilder/upplevelser i kombination med korten.

När: Måndagar 11/11 - 16/12 18:00-ca 20:30 (6 tillfällen)
Var: Östra Torggatan 9 (Yogalokalen) Oskarshamn

Innehåll:
⭐ Meditationer
⭐ Färgers betydelse
⭐ Numerologi
⭐ Symboltolkning
⭐ Psykometri
⭐ Våra största chakran
⭐ Tarotlekens uppbyggnad - Lilla och stora arkanan
⭐ Olika tarotstjärnor
⭐ Övningar och träningsmoment på olika mottagare

Pris: 1900 kr (fika och kompendium ingår) varav 500 kr i anmälningsavgift. Bindande anmälan.
Obs! Anmälningsavgiften återbetalas endast om kursen ej genomförs.

Resterande summa kan delas upp på två tillfällen, mer info vid anmälan.Betalning görs antigen via swish: 1234 65 95 20 eller
bankgiro 829-9240

Du tar med dig din egna tarotlek då det är så olika vilken tarotlek man dras till. Jag ger gärna tips om du önskar.

Frågor och Anmälan gör du senast 3/11 till antingen:
✔️info@energi-kallan.se
✔️Sms: 072-425 45 68
✔️ Messenger på Facebook: Energi & Inspirationskällan

Välkommen med din anmälan!

OM MIG 

Maria heter jag och bor i Oskarshamn vid den småländska kusten med närhet till både skogen och havet. Jag vistas gärna i naturen och då oftast med mig kameran för att fotografera allt fint som finns där.

Med hjälp av mina naturfotografier har jag skapat inspirations- och vägledningskortlekarna "Energikällan" och "Naturens Språk".

 Jag vägleder även med hjälp av Tarotkort, skickar Reiki/Andlig healing på distans och skapar intutiva budskap tillsammans med kristaller.

Jag har sedan 2013 Reikihealing I, 2016 Reikihealing II som verktyg och sedan kompletterat med Andlig healing 2017. Läser just nu (2018/2019) repeterar jag Kristallhealing på distans hos "Kristallakademin".

Reikin öppnade för mig många nya dörrar. Mitt flöde i att lyssna mer inåt och vad mitt hjärta sa stärktes och även budskap och information från mina guider och universum blev tydligare. Det var efter första Reikikursen som min inspirationskortlek skapades. Flödet hjälpte mig i skaparprocessen. 

När jag kompletterade med Andlig healing fick jag även kontakt med min healingguide. Han (upplever honom som maskulin energi) har alltid funnits med sedan dess oavsett om jag har en vägledningssittning med tarotkort, healingsession eller kristallbudskap, för healingen är en kärleksfull energi.

Kristaller har fascinerat mig hela mitt vuxna liv men det var först 2016 som jag tog tag i mitt intresse och gick en kristallhealingkurs. Kristaller är fantastiska verktyg och hjälpare i att boosta och stärka oss i det vi behöver i livet just nu och även framåt. Läser just nu (2018/2019) repeterar jag Kristallhealingen på distans hos "Kristallakademin".

Min förhoppning med mina tjänster är att kunna hjälpa dig att hitta nya vägar, möjligheter och styrkor utifrån din nuvarande situation.

Välkommen att läsa mer om mina tjänster under fliken "Tjänster".

Förutom min sida Energi & Inspirationskällan på Facebook så har jag en grupp som heter "Marias Energi & Inspirationskälla". Där har jag tillfällen för distanshealing och andra förmånliga erbjudanden för gruppmedlemmar. 

Jag har även en livesändningsserie på Energi & Inspirationskällans Facebook-sida med gäster med olika områden:

5/12-2018 ~ Malin Johansson från Glada Sköldpaddan berättade om HSP - High Sensitive Personality. Vad som kännetecknar en HSP och hur man kan stärka och lära sig hantera sin känslighet.

30/1 och 27/2 - 2019 ~ Lotta Markhester från AC Livsförändring berättade om Sömn och Drömtydning del 1 och 2. Hur viktig sömnen är och tips på hur du kan tolka dina drömmar då det är ditt undermedvetna som talar till dig.

28/3-2019 ~ Marianne Jensen Rose från Rose´s Feng Shui berättade om grunderna inom Feng Shui och hur du kan skapa gynnsamma energier i ditt hem, trädgård och på din arbetsplats.

Kram Maria


Följ mig gärna på 
Instagram:@energi_kallan
                         @energiochinspirationskallan
Facebook:Energi&Inspirationskällan

Välkommen att beställa din vägleding via mail, telefon eller  via kontaktformulär.