Endast loggan symbolen

KURS:

Stärk och läk dig själv med hjälp av kristaller
~ måndagen den 6/4-20

Välkommen till en kväll i kristallernas energi!

Kristaller är underbara verktyg som kan stärka, jorda, läka, boosta, rena, ja de är fantastiska energiknippen som kan hjälpa oss med det mesta beroende på vilken kristall det är.

Denna kväll är tänkt som en introduktion till de vanligaste kristallerna och vad de kan bidra till i ditt liv.

Innehåll:
♥ Vi börjar med en gemensam meditation, för att landa och komma ner i varv.

♥ Våra största chakran och 2-3 kristaller som harmoniserar med varje chakra.

♥ Genomgång av de vanligaste kristallerna och dess egenskaper.

♥ En övning med kristaller där du får träna psykometri (känna av energier) och träna din intuition.

♥ Som avslutning får du välja ett chakra-set med 7 kristaller som harmoniserar med kroppens 7 huvudchakran. (Värde 99kr)

Kompendium och fika ingår.

Din investering? 395 kr

Plats? Energi & Inspirationskällan (Oskarshamns YogaStudio - Yoga Ganesha) på Östra Torggatan 9 i Oskarshamn.

Välkommen med din anmälan till:
♥ info@energi-kallan.se
♥ 072- 425 45 68
♥ Energi & Inspirationskällans messenger på Facebook.

Du betalar din plats vid anmälan senast 30/3.
Bindande anmälan.
Återbetalas endast om kurskvällen blir inställd.

Meddela om ev. allergier.

Välkommen med din anmälan!

Med vänlig hälsning Maria
Intuitiv vägledare och healer.

OM MIG 

Maria heter jag och bor i Oskarshamn vid den småländska kusten med närhet till både skogen och havet. Jag vistas gärna i naturen och då oftast med mig kameran för att fotografera allt fint som finns där.

Med hjälp av mina naturfotografier har jag skapat inspirations- och vägledningskortlekarna "Energikällan" och "Naturens Språk".

 Jag vägleder även med hjälp av Tarotkort, skickar Reiki/Andlig healing på distans och skapar intutiva budskap tillsammans med kristaller.

Jag har sedan 2013 Reikihealing I, 2016 Reikihealing II som verktyg och sedan kompletterat med Andlig healing 2017. Läser just nu (2018/2019) repeterar jag Kristallhealing på distans hos "Kristallakademin".

Reikin öppnade för mig många nya dörrar. Mitt flöde i att lyssna mer inåt och vad mitt hjärta sa stärktes och även budskap och information från mina guider och universum blev tydligare. Det var efter första Reikikursen som min inspirationskortlek skapades. Flödet hjälpte mig i skaparprocessen. 

När jag kompletterade med Andlig healing fick jag även kontakt med min healingguide. Han (upplever honom som maskulin energi) har alltid funnits med sedan dess oavsett om jag har en vägledningssittning med tarotkort, healingsession eller kristallbudskap, för healingen är en kärleksfull energi.

Kristaller har fascinerat mig hela mitt vuxna liv men det var först 2016 som jag tog tag i mitt intresse och gick en kristallhealingkurs. Kristaller är fantastiska verktyg och hjälpare i att boosta och stärka oss i det vi behöver i livet just nu och även framåt. Läser just nu (2018/2019) repeterar jag Kristallhealingen på distans hos "Kristallakademin".

Min förhoppning med mina tjänster är att kunna hjälpa dig att hitta nya vägar, möjligheter och styrkor utifrån din nuvarande situation.

Välkommen att läsa mer om mina tjänster under fliken "Tjänster".

Förutom min sida Energi & Inspirationskällan på Facebook så har jag en grupp som heter "Marias Energi & Inspirationskälla". Där har jag tillfällen för distanshealing och andra förmånliga erbjudanden för gruppmedlemmar. 

Jag har även en livesändningsserie på Energi & Inspirationskällans Facebook-sida med gäster med olika områden:

5/12-2018 ~ Malin Johansson från Glada Sköldpaddan berättade om HSP - High Sensitive Personality. Vad som kännetecknar en HSP och hur man kan stärka och lära sig hantera sin känslighet.

30/1 och 27/2 - 2019 ~ Lotta Markhester från AC Livsförändring berättade om Sömn och Drömtydning del 1 och 2. Hur viktig sömnen är och tips på hur du kan tolka dina drömmar då det är ditt undermedvetna som talar till dig.

28/3-2019 ~ Marianne Jensen Rose från Rose´s Feng Shui berättade om grunderna inom Feng Shui och hur du kan skapa gynnsamma energier i ditt hem, trädgård och på din arbetsplats.

Kram Maria


Följ mig gärna på 
Instagram:@energi_kallan
                         @energiochinspirationskallan
Facebook:Energi&Inspirationskällan

Välkommen att beställa din vägleding via mail, telefon eller  via kontaktformulär.