Endast loggan symbolen

KURS:

~ Tarotkurs Distans ~
Välkommen att delta i en grundläggande Tarotkurs på distans.

Du behöver inte ha några förkunskaper utan är du nyfiken och intresserad att utforska tarotkortens värld så är detta ett gyllene tillfälle!

För mig handlar Tarot minst lika mycket om den som håller i och tolkar korten som vad själva faktadelen gör. Du har möjlighet att träna och stärka din intuition med korten som spegel. Tarotkorten har varit mina följeslagare i 20 år och jag har mycket av min andliga tillväxt att tacka dom för! 

Tarotkursen kommer att hållas i en hemlig grupp på Facebook i form av livesändningar där jag går igenom olika delar, ger övningsuppgifter och du har möjlighet att ställa frågor direkt i liven.

Kursen är fördelad på 7 ggr kl 12:00-15:00 följande datum:
Fre 9/10, Fre 16/10, Fre 23/10, Fre 6/11, Fre 13/11 ,20/11 samt 27/11.

Skulle du inte kunna delta vid något tillfälle så sparas liven i gruppen och du kan titta på det i efterhand.
Jag kommer att basera kortens genomgång på främst Rider Waite kortleken. Har du någon annan kortlek går det bra men tolkningarna kan då skilja sig åt. Jag kan hjälpa till vid eventuellt inköp av Rider Waite och då tillkommer denna kostnad förutom kursavgiften.

Innehåll:
 Tarotlekens uppbyggnad – De fyra sviterna och Stora Arkanan
 Skötsel av tarotleken
 Etik & Moral
 Chakran
 Numerologi
 Symboler
 Färgsymbolik
 Olika tarotstjärnor
 Uppgifter att träna på mellan varje tillfälle.

 Ett omfattande kompendium med kortens betydelse samt kursens innehåll. (Ca 60 sidor)

 Om du önskar få ett intyg på genomförd kurs får du göra en liten slutuppgift men det är helt valfritt.

Din investering? 1290kr som du kan dela upp på två betalningar om du så önskar (690kr+600kr).

Anmälningsavgift på 690kr betalas när du bokar kursen senast 6/10 för att jag ska hinna skicka hem kompendiet i tid till kursstart. 

Bindande anmälan! Betalas endast tillbaka om kursen ställs in.
Betalning görs antingen via swish eller bankgiro.

Välkommen med frågor och/eller din anmälan via:

 * mail: info@energi-kallan.se
 * sms: 072- 425 45 68
 * Energi & Inspirationskällans messenger

 Kram Maria

OM MIG 

Maria heter jag och bor i Oskarshamn vid den småländska kusten med närhet till både skogen och havet. Jag vistas gärna i naturen och då oftast med mig kameran för att fotografera allt fint som finns där.

Med hjälp av mina naturfotografier har jag skapat inspirations- och vägledningskortlekarna "Energikällan" och "Naturens Språk".

 Jag vägleder även med hjälp av Tarotkort, skickar Reiki/Andlig healing på distans och skapar intutiva budskap tillsammans med kristaller.

Jag har sedan 2013 Reikihealing I, 2016 Reikihealing II som verktyg och sedan kompletterat med Andlig healing 2017. Läser just nu (2018/2019) repeterar jag Kristallhealing på distans hos "Kristallakademin".

Reikin öppnade för mig många nya dörrar. Mitt flöde i att lyssna mer inåt och vad mitt hjärta sa stärktes och även budskap och information från mina guider och universum blev tydligare. Det var efter första Reikikursen som min inspirationskortlek skapades. Flödet hjälpte mig i skaparprocessen. 

När jag kompletterade med Andlig healing fick jag även kontakt med min healingguide. Han (upplever honom som maskulin energi) har alltid funnits med sedan dess oavsett om jag har en vägledningssittning med tarotkort, healingsession eller kristallbudskap, för healingen är en kärleksfull energi.

Kristaller har fascinerat mig hela mitt vuxna liv men det var först 2016 som jag tog tag i mitt intresse och gick en kristallhealingkurs. Kristaller är fantastiska verktyg och hjälpare i att boosta och stärka oss i det vi behöver i livet just nu och även framåt. Läser just nu (2018/2019) repeterar jag Kristallhealingen på distans hos "Kristallakademin".

Min förhoppning med mina tjänster är att kunna hjälpa dig att hitta nya vägar, möjligheter och styrkor utifrån din nuvarande situation.

Välkommen att läsa mer om mina tjänster under fliken "Tjänster".

Förutom min sida Energi & Inspirationskällan på Facebook så har jag en grupp som heter "Marias Energi & Inspirationskälla". Där har jag tillfällen för distanshealing och andra förmånliga erbjudanden för gruppmedlemmar. 

Jag har även en livesändningsserie på Energi & Inspirationskällans Facebook-sida med gäster med olika områden:

5/12-2018 ~ Malin Johansson från Glada Sköldpaddan berättade om HSP - High Sensitive Personality. Vad som kännetecknar en HSP och hur man kan stärka och lära sig hantera sin känslighet.

30/1 och 27/2 - 2019 ~ Lotta Markhester från AC Livsförändring berättade om Sömn och Drömtydning del 1 och 2. Hur viktig sömnen är och tips på hur du kan tolka dina drömmar då det är ditt undermedvetna som talar till dig.

28/3-2019 ~ Marianne Jensen Rose från Rose´s Feng Shui berättade om grunderna inom Feng Shui och hur du kan skapa gynnsamma energier i ditt hem, trädgård och på din arbetsplats.

Kram Maria


Följ mig gärna på 
Instagram:@energi_kallan
                         @energiochinspirationskallan
Facebook:Energi&Inspirationskällan

Välkommen att beställa din vägleding via mail, telefon eller  via kontaktformulär.