Endast loggan symbolen

Chakrahealing på distans
Nu är det dags för en repris av ett mycket uppskattat upplägg.

Boosta din höst med healing.

7 onsdagar i rad med start 1/9 kommer jag sända grupphealing med fokus på ett chakra i taget.
Healing är en kärleksfull energi som hjälper kropp & själ att självläka och det fungerar lika bra på distans.

Även om det är fokus på ett chakra i taget i gruppen får du det du behöver just då fysiskt, mentalt och emotionellt.

Att healing skickas till en grupp betyder inte att du får ”mindre dos healing” då energin är oändlig och till för alla. Ibland blir energin t.o.m starkare iom flera deltagare.

Jag skapar en egen grupp på Faebook för deltagarna där jag lägger ut lite fakta om varje chakra samt vad man själv kan göra för att stärka det aktuella chanser.
Gruppen är även öppen för tankar och reflektion. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt i sin personliga utveckling.
Förutom healingen får du vid varje tillfälle ett personligt budskap intalat på en ljudfil mailat eller skickat via messenger.

7 veckors healing och boost för 795kr.

För dig som vill jobba med en kristall varje vecka så finns möjligheten att beställa ett personligt chakra-kit som jag plockar ihop till dig efter känsla för 149kr och då ingår portot.

Boka via:
*messenger
*mail: info@energi-kallan.se
*sms: 072-425 45 68

Sista anmälningsdag: må 30/8.
Betalning ska vara registrerad innan ons 1/9 för att delta.
Betalning sker via swish: 1234 65 95 20
eller Bankgiro 829-9240.
Kram Maria

OM MIG 

Maria heter jag och bor i Oskarshamn vid den småländska kusten med närhet till både skogen och havet. Jag vistas gärna i naturen och då oftast med mig kameran för att fotografera allt fint som finns där.

Med hjälp av mina naturfotografier har jag skapat inspirations- och vägledningskortlekarna "Energikällan" och "Naturens Språk".

 Jag vägleder även med hjälp av Tarotkort, skickar Reiki/Andlig healing på distans och skapar intutiva budskap tillsammans med kristaller.

Jag har sedan 2013 Reikihealing I, 2016 Reikihealing II som verktyg och sedan kompletterat med Andlig healing 2017. Läser just nu (2018/2019) repeterar jag Kristallhealing på distans hos "Kristallakademin".

Reikin öppnade för mig många nya dörrar. Mitt flöde i att lyssna mer inåt och vad mitt hjärta sa stärktes och även budskap och information från mina guider och universum blev tydligare. Det var efter första Reikikursen som min inspirationskortlek skapades. Flödet hjälpte mig i skaparprocessen. 

När jag kompletterade med Andlig healing fick jag även kontakt med min healingguide. Han (upplever honom som maskulin energi) har alltid funnits med sedan dess oavsett om jag har en vägledningssittning med tarotkort, healingsession eller kristallbudskap, för healingen är en kärleksfull energi.

Kristaller har fascinerat mig hela mitt vuxna liv men det var först 2016 som jag tog tag i mitt intresse och gick en kristallhealingkurs. Kristaller är fantastiska verktyg och hjälpare i att boosta och stärka oss i det vi behöver i livet just nu och även framåt. 

Sedan våren 2021 så arbetar jag även med "Läkande regression".
Det är en samtalsmetod där jag utifrån det du upplever, ställer frågor som leder dig mot det som din själ är redo att läka.

Ju mer jag jobbar med metoden, desto mer fascinerad och tacksam blir jag. Att få ta del när människor möter det som är redo att läkas är som magi. Ofta sätter sig upplevelser i kroppen på olika sätt och att gå till det som känns, att sätta ord på det som gör ont, gör att läkning sker.

Effekterna är olika, en del känner en lättnad mentalt, emotionellt men även kroppsligt. En del sover bättre, har lättare att tänka positivt på framtiden och ökad livsglädje.
En del kommer långt på ett tillfälle medan andra behöver flera gånger för att skala lager för lager.
Oavsett så sker något vackert, varje gång.

Min förhoppning med mina tjänster är att kunna hjälpa dig att hitta nya vägar, möjligheter och styrkor utifrån din nuvarande situation.

Välkommen att läsa mer om mina tjänster under fliken "Tjänster".

Min lilla butik och verksamhet finns på Östra Torggatan 9 i Oskarshamn tillsammans med Yoga Ganesha.

Förutom min sida Energi & Inspirationskällan på Facebook så har jag en grupp som heter "Marias Energi & Inspirationskälla". Där har jag tillfällen för distanshealing och andra förmånliga erbjudanden för gruppmedlemmar. 

Jag har även en livesändningsserie på Energi & Inspirationskällans Facebook-sida med gäster med olika områden:

5/12-2018 ~ Malin Johansson från Glada Sköldpaddan berättade om HSP - High Sensitive Personality. Vad som kännetecknar en HSP och hur man kan stärka och lära sig hantera sin känslighet.

30/1 och 27/2 - 2019 ~ Lotta Markhester från AC Livsförändring berättade om Sömn och Drömtydning del 1 och 2. Hur viktig sömnen är och tips på hur du kan tolka dina drömmar då det är ditt undermedvetna som talar till dig.

28/3-2019 ~ Marianne Jensen Rose från Rose´s Feng Shui berättade om grunderna inom Feng Shui och hur du kan skapa gynnsamma energier i ditt hem, trädgård och på din arbetsplats.

Kram Maria


Följ mig gärna på 
Instagram:@energi_kallan
                         @energiochinspirationskallan
                         @den_lilla_andliga_butiken

Facebook:Energi&Inspirationskällan
                      Den lilla andliga butiken

Välkommen att beställa din vägleding via mail, telefon eller  via kontaktformulär.