Endast loggan symbolen

OM MIG 

Maria heter jag och bor i Oskarshamn vid den småländska kusten med närhet till både skogen och havet. Jag vistas gärna i naturen och då oftast med mig kameran för att fotografera allt fint som finns där.

Med hjälp av mina naturfotografier har jag skapat inspirations- och vägledningskortlekarna "Energikällan" och "Naturens Språk".

 Jag vägleder även med hjälp av Tarotkort, skickar Reiki/Andlig healing på distans och skapar intutiva budskap tillsammans med kristaller.

Jag har sedan 2013 Reikihealing I, 2016 Reikihealing II som verktyg och sedan kompletterat med Andlig healing 2017. Läser just nu (2018/2019) repeterar jag Kristallhealing på distans hos "Kristallakademin".

Reikin öppnade för mig många nya dörrar. Mitt flöde i att lyssna mer inåt och vad mitt hjärta sa stärktes och även budskap och information från mina guider och universum blev tydligare. Det var efter första Reikikursen som min inspirationskortlek skapades. Flödet hjälpte mig i skaparprocessen. 

Kristaller har fascinerat mig hela mitt vuxna liv men det var först 2016 som jag tog tag i mitt intresse och gick en kristallhealingkurs. Kristaller är fantastiska verktyg och hjälpare i att boosta och stärka oss i det vi behöver i livet just nu och även framåt. Läser just nu (2018/2019) repeterar jag Kristallhealingen på distans hos "Kristallakademin".

Min förhoppning med mina tjänster är att kunna hjälpa dig att hitta nya vägar, möjligheter och styrkor utifrån din nuvarande situation.

Välkommen att läsa mer om mina tjänster under fliken "Tjänster".

Förutom min sida Energi & Inspirationskällan på Facebook så har jag en grupp som heter "Marias Energi & Inspirationskälla". Där har jag tillfällen för distanshealing och andra förmånliga erbjudanden för gruppmedlemmar. 

Med start 5/12-2018 håller jag en livesändningsserie på Facebook med olika teman och gäster. 
Först ut är Malin Johansson på Glada Sköldpaddan och avsnittet kommer handla om högkänlighet/HSP.

Kram Maria


Följ mig gärna på 
Instagram:@energi_kallan
                         @energiochinspirationskallan
Facebook:Energi&Inspirationskällan

Välkommen att beställa din vägleding via mail, telefon eller  via kontaktformulär.